Khamis, 16 April 2009

BUKA

Pintu sentiasa terbuka untuk semua memberi dan menerima kalian diutama agama terasnya bahasa tetap terpelihara bangsa maju segala.

27 ulasan:

  1. Demi agama bangsa dan negara..hehe

    BalasPadam
  2. Salam D'rimba,

    Saya mengikuti blog D'rimba dan saya rumuskan D'rimba berminat dgn Seni Rupa yang berciri tradisi (salahkah saya?) selain dari alam semulajadi. Mungkin, kalau ini dapat membantu, D'rimba boleh melayari www.senirupasiti.blogspot.com - Blog ni dimiliki oleh Prof Dr Hjh Siti Zainon Ismail. Byk juga info pasal seni rupa melayu - mungkin D'rimba boleh manfaatkan?

    BalasPadam
  3. Salam..
    Ruang tamu yang inviting, selesa untuk bersantai sambil baca paper/tengok tv...

    BalasPadam
  4. Tata rias ruang ini....
    hampir meyamai ruang saya...
    Sungguh....
    Banyak elemen dan unsur yang sama...
    tikar Sarawak...
    kusyen rehat ala Siam...
    meja rendah tanpa sofa...
    pokok-pokok itu...
    semua ada
    di
    Rumahku Syurgaku....

    BalasPadam
  5. sungguh indah eksotiknya alam maya taman tamu itu.

    BalasPadam
  6. Terima kasih kalian sangat membantu dan memberi saya dorongan supaya terus berblog dengan baiknya terima kasih semua.....Amat saya hargai dan mudahan jika ada rezeki lebih saya akan memaknakan penghargaan saya kepada kalian....

    BalasPadam
  7. baru je jengah2 blog zahiril adzim muka baru dlm merah putih. seangkatan kita yg mencintai teater dan puisi.

    BalasPadam
  8. suasana omantik untuk ku dan biniku nanti

    BalasPadam
  9. Salam D'Rimba.

    Entri-entri yg sungguh menenangkan minda.

    BalasPadam
  10. Berkesan sekali berkunjung ke blog anda. Singkat mengulas kata, bermakna. Apalagi ditunjang dengan foto-foto, walau diam tapi berbicara mewakili kata-kata. Salut sobat

    BalasPadam
  11. Thanks for viewing my blog. Itu rumah my friend, memang cantik.

    BalasPadam
  12. D'rimba,
    Salam kenal. Terima kasih sudi mengikuti blog saya. Blog anda pasti saya kunjungi saat saya perlukan ketenangan.. Sgt mendamaikan jiwa dan mata saya..

    BalasPadam
  13. Ganhaste um prémio-mistério por seres a Seguidora 140. Preciso da tua morada para o mandar pelo correio.bO próximo 150 ganhará um novo prémio-mistério.
    Manda-me um mail, por favor

    BalasPadam
  14. Menarik hiasan dalamannya....
    Sentuhan tangan D'Rimba sendiri ke..?

    BalasPadam
  15. "Dan orang-orang yang beriman dan berhijrah serta berjihad pada jalan Allah (untuk membela Islam) dan orang-orang (Ansar) yang memberi tempat kediaman dan pertolongan (kepada orang-orang Islam yang berhijrah itu), merekalah orang-orang yang beriman dengan sebenar-benarnya. Mereka beroleh keampunan dan limpah kurnia yang mulia." (Al-Anfaal 8:74)

    Salam ziarah dari saya,,blog yang menarik ,jemput muzakarah di blog saya....dan jadikan blog saya sebagai rakan anda..tq

    BalasPadam
  16. Salam perkenalan,

    Terima kasih kerana menyokong perjuangan Pemuda IKS.

    "Memperkasa Generasi Baru"

    Pergerakan Pemuda
    UMNO Cawangan Taman IKS
    Bahagian Batu WP

    http://pemudaiks.blogspot.com

    BalasPadam
  17. relex...
    menyegarkan minda yang tensi akibat kerja bila pulang rumah..

    BalasPadam
  18. Banyak betul dorongan hebat kata-kata di sini. Terima kasih semuanya. Ini ilham Allah kurniakan. Ada pulak bahasa Portugis ha...Ada siapa faham tak? hehehehe.......

    BalasPadam
  19. cantik betul rumah nie..
    kalu dpat satu...
    memang tak keluar rumah la nampaknya....

    BalasPadam
  20. kalau ada anak kecil ku di ruangan mu itu mesti jadi kapal karam hehehe

    BalasPadam
  21. wah......itu ruang tamu rumah u ka d'rimba? sggh terpesona...nyaman je..

    BalasPadam
  22. Sememangnya blog tuan cukup kelainan dan unik

    BalasPadam
  23. salam
    boleh gantungkan lukisan lukisan minimalis utk disesuaikan pada dinding..

    cuma pendapat

    BalasPadam
  24. HOW SAD I FELL AS I DO NOT UNDERSTAND ANY WORD.
    PERHAPS YOU KNOW SOME ENGLISH-

    MARA

    BalasPadam
  25. wahh klu bt hiasan camni pun okleh cantik ala2 konsep bali kan.....suka2

    BalasPadam