Jumaat, 31 Julai 2009

SEGAR

Segari kembali sepi ini dengan penawar waktu yang mujarab mengubati hati .

25 ulasan:

  1. sesegar paku pakis di rimba setelah lama menghilang diri

    BalasPadam
  2. seharian mataku letih mengadap komputer, bila kulihat pakupakis yg menghijau...mata jadi segar...tenang....

    BalasPadam
  3. kalaulah begitu mudah mengubati hati sepi..

    BalasPadam
  4. salam..mana lama menghilang

    BalasPadam
  5. Hello my dearest friend... where have you been???
    On vacations I presume...if so, that's wonderful.

    I have miss you a lot...it's really nice to have you back.
    Hugs,
    Fernanda

    PS. Visit my house...literaly my house here

    BalasPadam
  6. Hati D'rimba sudah terubat? ;)

    BalasPadam
  7. Salam D'rimba,

    alhamdulilah dah kembali. Harap semuanya selesai, kalau tak selesai pun, dalam keadaan yang lebih baik. Itu yang penting tu :)

    BalasPadam
  8. ...segarlah terus.....




    Jangan layu lagi.....

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum,
    Syukur sdr dapat berucap dan berkomunikasi lagi melalui bahasa visual dan verbal. Terima kasih atas sekalian doa. Bahasa kita menghadapi pula zaman pengisiannya; dan kita adalah antara pelakunya.Jadi perjuangan kebahasaan sedang m,enempuh gelombang dan tahap barunya. Bersama-samalah kita mengisinya.
    BZ

    BalasPadam
  10. Dalam sepi itu ada Dia menemani - penawar waktu kala sendirian. Segarlah jiwa yang merasakanNya.

    Salam :)

    BalasPadam
  11. Salam Bro D'Rimba,

    Lama bertapa rupanya kembali dengan lukisan rasa rimba di maya ini. Jika tak salah melihat snap ini dari kawasan pergunungan atau tanah tinggi.

    Sahlah sahabtku ini baru pulang dari sebuah pertapaannya yang lama...he..hea....

    BalasPadam
  12. Oh, baru tau, daun ni namanya paku pakis.

    BalasPadam
  13. salam bro...
    hijau la bumi ku..
    hijau penuh kedamian alam semula jadimu
    =)

    BalasPadam
  14. hijau.. menyegarkan...


    http://kuina.kujie2.com

    BalasPadam
  15. Salam hormat,
    Blog yang menarik. Semoga kreativiti ini tercanai dalam rangsangan adunan rimba dan alam.

    BalasPadam
  16. mudah-mudahan akan sampai penawar waktu mengubat sepi zaman-berzaman

    BalasPadam
  17. ahahahha, teringat mase kecik dulu. suke ambik daun ni pastu tekap kat tangan, pastu sure melekat warna putih kat tangan. sama ke daun ni ngna yg nuha cakap nih. die ade cm serbuk putih kat blakang tu kan?

    BalasPadam
  18. Segar di mata, insayaallah segar di jiwa. salam kenal.

    BalasPadam
  19. salam.. ia leh mengubat penyakit apa yer? betul2 tak tahu?
    hehehehe

    BalasPadam
  20. Salam Ramadhan bro d rimba,

    Tak bertapa di pergunungan lagi ke?

    BalasPadam
  21. Ramadhan penyegar dedaun jiwa yang layu.

    Salam Ramadhan dan selamat berpuasa :)

    BalasPadam
  22. huhu... kat tempat putra.. banyak gak... pokok2 tu....

    ader x... pokok yang unik sikit.. he3... putra nak tanya je.....

    BalasPadam
  23. di pahang banyak juga rimba yang sangat best

    BalasPadam
  24. Sepi itu indah jika dihayati dgn penuh pengertian...

    Mengapa sepi itu terjadi...hanya diri sendiri yang mampu menjawabnya. Adakah puncanya kerana aku atau dia!!!

    Mengapa, bila, dimana dan siapa.....pasti jawapannya akan ketemui yang membawa kepada KESEPIAN...

    BalasPadam